26 / 04 / 2024

bitcoin yükselecek mi

bitcoin yükselecek mi

İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telecom, müşterilerinin artık  teknoloji pazarında alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. 

En iyi 10 kripto para belli oldu! Bitcoin listede yok!

Ethereum şu anda en aktif olarak geliştirilen kripto para birimidir. Polkadot  2. sırada! Peki, sıralamanın geri kalanında  kripto paralar yer alıyor?

Bitcoin 30 bin doları test edecek! Yer yerinden oynayacak!

Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, haftanın ilk iş gününde Bitcoin için kritik bir tahminde bulundu. İşte Bitcoin 30 bin dolar olacağını duyuran Süllü'nün inanılmaz analizi....

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoin'le ilgili o açıklamalar...

Bitcoin'de şok eden tahmin! Ağustos sonunda bu rakama ulaşacak! Hemen bakın!

Bitcoin'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin'i neler bekliyor? İşte Bitcoin ve kripto paralarla ilgili dikkat çeken o tahminler...

Bitcoin'de Fed depremi! Dev kripto yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 

Dün akşam Fed kararı öncesinde 21.600 dolar civarında işlem gören Bitcoin bu sabah yeniden tırmanışa geçti. Peki Bitcion ve diğer kripto paralarda son durum ne? İşte Fed kararı sonrası kripto piyasasındaki son durum... 

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Kripto yatırımcıları bu hafta bunu yapın! İslam Memiş'ten son dakika kripto para açıklaması geldi! 

Altın Piyasaları Uzmanı, ekonomi yorumcusu İslam Memiş, kripto para piyasalarına ilişkin çarpıcı uyarılarda bulundu. Peki Kripto para yatırımcıları ne yapmalı? İşte yatırımcıların merakla araştırdığı o soruların yanıtları...

Kripto paralar yatırımcılarını şaşırttı! Bitcoin'i neler bekliyor? Bitcoin değerlenecek mi? Yatırımcılar dikkat!

Kripto para piyasalarında durgunluk süreci sürüyor. Peki kripto paraları neler bekliyor? Kripto paralar değerlenecek mi? Kripto paralarda ve Bitcoin'de yükseliş sürecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

Amerika'dan sonra kripto para düzenlemesi Türkiye'ye mi geliyor?

Bitcoin, 18 ayın en düşük seviyelerini düştü. Yatırımcıların zarar gördüğü bu durum, dünya çapında düzenleme çağrılarına neden olurken Türkiye’de düzenleme yapılıp yapılmayacağı heyecanla bekleniyor.Peki, bu düzenlemeye yönelik son gelişmeler neler oldu?

Ünlü CEO kripto para piyasasını inceledi! 2 sene artış, 2 sene ise çöküş!

Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto paraların fiyat hareketlerini inceledi! CEO, Bitcoin ve altcoin varlıklarının 4 senelik döngüye sahip olduğunu açıkladı. Buna göre, kripto varlıklarda 2 sene artış, 2 sene ise çöküş meydana geliyor ve bu tamamen periyodik bir biçimde gerçekleşiyor. İşte detaylar

Bitcoin'e olan ilgi 12 ayın zirvesinde! Değeri düşüyor ama araştırmalar artıyor! Dev kriptoda neler oluyor? 

Google Arama'larda 'Bitcoin' anahtar kelimesine olan ilgi, 100'lük bir popülerlik puanıyla 12 ayın en yüksek seviyesini gördü. 

Kripto paralardaki korkular gerçek oluyor! Yatırımcılara flaş uyarı! 

Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) kripto para piyasalarında yakın zamanda yaşanan keskin değer kayıplarının, dağınık olan dijital para birimi ticaretiyle ilgili uzun süredir yapılan uyarıların gerçeğe dönüştüğünü belirtti. Peki kripto paraları neler bekliyor? 

Kripto paralarda parti bitti mi? Bitcoin'in çöküşü durmuyor! Dev şirketler de zarar ediyor...

Bitcoin ve Ethereum'daki büyük çöküş sürerken, kripto tabanlı iş modellerine sahip ya da kripto paraya büyük yatırım gerçekleştiren şirketler zarara uğramaya başladı. Kripto para partisi bitti mi? 

Kripto paralara Fed darbesi! Bitcoin dibe mi batıyor?

Kripto paralar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günü yaptığı 75 baz puanlık faiz artışı ardından yön arayışında olsa da bu çaba, ABD'de resesyon olasılığının masada olması sebebiyle başarılı olamıyor. 

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

Dolar yükselecek mi, altın almak için doğru zaman mı? İslam Memiş tek tek açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten belirsizlik uyarısı geldi. Peki dolar ne kadar yükselecek? Altın almak isteyenler için doğru zaman mı? Borsa kazandıracak mı? İslam Memiş tek tek açıkladı...

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Emekli maaşları düşecek mi, yükselecek mi? Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda açıklandı! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda emekli maaşları ile ilgilİ önemli bir düzenlemeye de yer verildi. Peki emekli maaşları düşecek mi yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

SSK ve Bağkur emeklisine zam müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? Kulislerde ne konuşuluyor? 

Emekli maaşlarının iyileştirilmesine ilişkin çalışmalar start aldı. Emekli maaşı zammı çalışmaları, TBMM'nin açılmasıyla birlikte başlayacak. Peki, En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? İşte detaylar...

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

bitcoin yükselecek mi Haberi

bitcoin yükselecek mi

Kripto para birimlerinin kullanımı dünya çapında büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda, yetki alanları kripto ödemelerine izin veren birçok şirket, ödeme seçeneklerine başta Bitcoin  olmak üzere kripto paraları ekledi. Bu şirketlerin sonuncusu İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telefonica'ydı. 

Telefonica'nın kripto ödeme sistemini ülkenin en büyük kripto para borsası olan Bit2Me aracılığıyla kullandığı bildiriliyor. Ödemeler şirketin resmi web sitesi Tu.com üzerinden yapılır. 

Şirket bu duyuru ile birlikte Metaverse bölgesinde de çalışacağını duyurdu. Bu bağlamda Telefonica, Metaverse alanında ürün ve hizmetler sunmak için Qualcomm ile ortaklık kurduğunu duyurdu. 

Bu, kripto ekosistemiyle ilk İspanyol telekomünikasyon etkileşimi değil. Bu yılın ilk çeyreğinde Telefonica, web 3.0 üzerinde çalışmak ve  NFT pazarını geliştirmek için Polygon ağını kullanacağını duyurdu. 

Polygon'un NFT pazarı şu anda yalnızca MetaMask cüzdanıyla entegredir. 

Şirket, son duyurusu ile...