25 / 04 / 2024

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Lider kripto para Bitcoin, 37 bin 300 dolar seviyesinden 41 bin 600 doların üzerine yükselerek bir gün içerisinde yüzde 12’ye yakın değerlendi. Lider kripto para son 2 haftadır olan en yüksek seviyesini gördü.



Bir süredir 40 bin dolar seviyesini aşamayan ve geçen Kasım'da ulaştığı zirveden itibaren düşüş trendini sürdüren Bitcoin, haftasonu 40 bin dolar seviyesini kırdı ve 41 bin doları aştı. 

Bitcoin, hisse senedi piyasalarında yaşanan hareketliliği yakından izlerken ABD Merkez Bankası’nın (Fed) sıkı para politikasına hız kazandıracağına ilişkin işaretleri de yakından takip ediyor.

Bitcoin de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Bitcoin’de haftasonu kaydedilen hareketlilik Ethereum, Solana gibi kripto paralar da yansıdı. Fakat Bitcoin Kasım'da erişilen ve bütün zamanların rekor seviyesi olan 69 bin dolar seviyesinden hala uzak seyrediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön