25 / 04 / 2024

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoin'le ilgili o açıklamalar...



Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bitcoin (BTC) boğalarının, Fed’in faiz artırımına ve durgunluk endişelerine karşın kripto para piyasasının yükselişe geçmesiyle geri döndüğü gündeme geldi.

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin de neler oluyor?  

Binance CEO’su konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Binance CEO’su “CZ”, MicroStrategy’den Michael Saylor ve Galaxy Investment’tan Mike Novogratz, FOMC toplantısından önce kripto piyasasının artışa geçtiğine vurgu yapıyor. 

Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoğin'le ilgili o açıklamalar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön