24 / 04 / 2024

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği, FTX çöküşünden bu yana 600 bin yeni küçük hissedarla geri döndü!



Bitcoin'in (BTC) rallisi, ilk kripto para biriminin Kasım ayından bu yana en büyük haftalık kayıplarından birini yaşamasıyla 2023'e kadar devam edecek gibi görünüyor, ancak zincir üstü veriler yatırımcılar arasında yaygın. Bu, iyimserlik olabileceğini gösteriyor.

BTC yatırımcısı iyimserliği geri döndü!

Bitcoin yatırımcısı iyimserliği geri döndü! Bu ne anlama geliyor?

Kripto analiz platformu Santiment'e göre, özellikle kripto borsası FTX 6 Şubat'ta çöktüğünden beri, yaklaşık 620.000 minik bitcoin adresi ağda artan bir hızla yeniden ortaya çıkıyor.

Platforma göre, adres yaklaşık 0,1 BTC veya daha az tutacak ve 2022'de büyümeyi yavaşlatacak, ancak 2023'te, özellikle Bitcoin 20.000 doları geri kazandıktan sonra toparlanacak.

“FOMO'nun geri döndüğü 13 Ocak'ta fiyatın 20 bin doları yeniden kazanmasından bu yana ağda yeniden ortaya çıkan ~ 620 bin küçük Bitcoin adresi oldu . Bu 0,1 BTC veya daha az adresler 2022'de yavaş büyüdü, ancak 2023 tüccar iyimserliğinin geri dönüşünü gösteriyor" şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön