25 / 04 / 2024

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

Binance Ceo’su CZ ve Michael Saylor Bitcoin boğalarının geri döndüğüne dikkat çekti ve yatırımcılara Bitcoin'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki Bitcoin yükselecek mi? Bitcoin ne olacak? İşte kriptolardaki son durum ve Bitcoin'le ilgili o açıklamalar...



Bitcoin (BTC) fiyatı Temmuz'da yüzde 29 yükseldi ve 2 ay süreden sonra 24 bin 294 dolar seviyesine çıktı. ABD Fed’in faiz artırımı ve negatif GSYİH raporu, yükselen olumlu duygular sebebiyle, piyasa rallisini düşüremedi. 

Teknolojioku'dan Mehmet Bayar'ın haberine göre; Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi geçen ay 11’den 42’ye sıçrarken, Bitcoin'inde 20 bin doları aşmasını sağladı. 

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin de neler oluyor?  

Binance CEO’su “CZ”, CNBC ile yaptığı röportajda, yükselen enflasyon ve durgunlukla ilgili korkuyu hafifletiyor. BTC'nin 20 bin dolar dolar seviyesinin üzerinde düşüş eğiliminde olduğunu belirtilirken, 2017'de 20 bin dolar civarındaki son zirve güçlü bir psikolojik engel görevi gördüğü ifade ediliyor. 

Binance CEO’su “CZ”, BTC temellerinin güçlü olduğuna, para arzı ve Nasdaq 100 korelasyonunun hepsinin ikincil faktörler olduğuna vurgu yapıldı. 

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin de neler oluyor? 

Mantıksal olarak kripto piyasasının borsanın tersine hareket etmesi gerektiğine dikkat çekiyor fakat, kripto, daha küçük pazar boyutu nedeniyle bu günlerde makro faktörlerle bağlantılı ilerliyor. 

Bitcoin analisti Willy Woo, 30 Temmuz’da bir tweet’te Bitcoin birikiminin arttığına vurgu yaparak, işisel Bitcoin grafiğini ve tarihi Bitcoin hareketlerini gösteren ayı piyasası alt tablosunu yayınladı. Bitcoin boğalarının bir ralli yapabileceğini vurguladı.

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin de neler oluyor? 

BTC savunucusu ve MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, benimseme arttıkça BTC’nin dalgalı kripto düzenlemesini ve rasyonalizasyonunu yönlendireceğini ileri sürerek “Bu ay BTC itiyacı tüm zamanların en yüksek seviyesine tırmandı.” ifadelerini kullandı. 

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Dolarda şok edecek iddia! Eylül ayı işaret edildi! Türkiye'ye büyük döviz girişi olacak, hızla düşecek...

Dolar kurunda deprem yaşanacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama: "Dolar kuru 10 TL’ye düşerse..."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön