19 / 04 / 2024

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Bitcoin'le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı. 



Kripto paraların devi Bitcoin'in yükselip yükselmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Twitter'daki kripto para topluluklarında bulunan kişilerden ilginç bir Bitcoin tahmini çıktı. Twitter kullanıcıların birçoğu, kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin'in, Şubat ayının bitimine kadar 32 bin 500 dolardan düşük tutarlarda işlem göreceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak iddiaya girdi. 

Bitcoin le ilgili şok tahmin! Dikkat! Şubat sonunda...

En yüksek hacimli kripto para olan Bitcoin'de yüksek oynaklıklar sürerken, Twitter aracılığıyla görüşlerini dile getiren kripto para topluluğundaki kişilerin bir kısmı, Bitcoin'in daha da toparlanabileceğine dikkat çekiyor. 

Peki Bitcoin'i neler bekliyor? Kriptoların devi olarak nitelendirilen Bitcoin değerlenecek mi? İşte Bitcoin'le ilgili merak edilenler...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön