29 / 03 / 2024

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Kripto paraların yatırımcı kazanmasını sağlayan unsurlarda meydana gelecek değişiklikler kripto paraların 2022 yılında ve sonrasında nasıl hareket edeceğini belirleyecek.



Kripto para yatırımcıları kendi tabirleriyle ATH, yani bütün zamanların en yüksek değerine ulaşma hesapları gerçekleştirirken geçen hafta Bitcoin’de 40 bin dolarla baş başa kalıverdi. Dünya Gazetesi'nden Barış Erkaya'nın haberine göre; psikolojinin uzun süre ‘boğa’ şeklinde tanımlandığı piyasada bütün rüzgar tersine döndü. Dibin neresi olduğu hesapları yapılıyor, 2022 yılının 2017- 2019 dönemindeki mega ayı dönemine benzeyip benzemeyeceği gündeme getiriliyor.

Bitcoin de 2022 yılında neler olacak?

Bu noktada borsalar için en eski tespitlerden birini hiçbir zaman akıldan çıkarılmaması yararlı: Dip diye bir şey yoktur ve kontrolü size ait olmayan bir piyasada her zaman dibin de dibi bulunur. Ancak şu var ki; kripto paraların ortaya çıkışı ve hızla yatırımcı kazanmasına neden olan temel unsurlarda bir değişiklik olup olmadığı kripto paraların da 2022 yılı ve sonrasında nasıl olacağını ortaya koyacak. Bitcoin’in fiyatını belirleyen ve etkileyen bazı temel unsurlar bulunuyor. Peki bu unsurlarda temel trend değişikliği var mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön