24 / 04 / 2024

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Kripto paraların yatırımcı kazanmasını sağlayan unsurlarda meydana gelecek değişiklikler kripto paraların 2022 yılında ve sonrasında nasıl hareket edeceğini belirleyecek.



SPEKÜLASYON

Bu noktada karışık durumlar bulunuyor. Merkeziyetsizlik iddiasıyla oluşan bir piyasada şu anda dünyanın en büyük alım-satım platformları merkezi. Yani klasik borsalardan farkı bulunmuyor. Bitcoin, normal koşullarda yapısı itibariyle enflasyona karşı ulusal para birimlerinin kriz taşıma özelliğinden bağımsız olması gerekirken bugün ABD’de kaç tane işsiz olduğundan bile etkileniyor.

Bitcoin de 2022 yılında neler olacak?

Neden? Aslında “benimsenme” bu piyasayı büyütecek etken şeklinde görülse de benimsenme yükseldikçe daha fazla geleneksel finans kurumunun bu piyasaya girmesine ve bu kurumların da paraya yön verirken halea eski finansal sistemin refleksleriyle hareket etmesinesebep oluyor. Bu dilemma kripto paraların da gittikçe gelenekselleşmesini sağlıyor. Kaldı ki, bir piyasada piyasayı etkileyecek büyüklükte yatırımcıların sayısı ne kadar çoksa spekülasyon ve hatta manipülasyon da o kadar çok görülüyor.

Araba fiyatlarında 60 bin liraya kadar düşüş! ÖTV indirimi sonrası araba fiyatları!

Ek zam ve maaş zam farkları ile ilgili flaş açıklama!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!

Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön