25 / 04 / 2024

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

Rekordan uzak ilerleyen Bitcoin'e ilişkin dikkat çeken bir tahmin ünlü CEO'dan geldi. Circle'ın CEO'su Jeremy Allaire daha önceden 'Bitcoin 100 bin dolar olmaz' tahminini revize etti. 



Kripto paralar rekora uzak bir seyirde olsa da, yeni gelişmeler de gerçekleşiyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin 47 bin 632 Dolar seviyesinde rekordan çok uzak seviyelerde seyrederken, Ethereum 1 ay önceki 4 bin 878 dolar seviyesinden yaklaşık bin dolar geride 3.984,88 dolarla ikinci sıraya yerleşti.

BNB 538 dolarda üçüncü sırada olurken ve dördüncü sırada yer alan Tether 0,998116 dolardan işlem görüyor. Beşinci sırada bulunan Solana 186,80 dolar seviyesinden işlem görürken, en çok merak edilenlerden Cardano 1,29 ve XRP 0,83 dolar seviyesinde seyrediyor.

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

GAMESTOP DESTEĞİ GELİYOR

Şu anda Dogecoin 0,173030 dolardan işlem görürken, Shiba ise 0,00003170 dolardan seviyesinde. Fakat her iki kripto para birimi için de yatırımcılarına sevindiren haber geldi.

Yapılan açıklamaya göre; SHIB, MANA ve DOGE için GameStop desteği sağlanacak. Bitcoin, DOGE ve bazı kripto para birimleri ödeme gerçekleştirmek için kullanılabilecek.

Yakın zamanlı tweet ile Flexa, SHIB entegrasyonunu açıklamıştı. Flexa'nın resmi olarak kabul edildiği her yerde artık SHIB yatırımcıları ödeme gerçekleştirebilecek. 

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

ÜNLÜ CEO'DAN BİTCOİN AÇIKLAMASI

Circle'ın CEO'su ve kurucusu ve Brightcove yönetim kurulu başkanı Jeremy Allaire, tutarlı bir Bitcoin (BTC) tahmininde bulunmanın pek mümkün olmadığını belirtti.

Diğer taraftan dailyhodlcom'un haberine göre Allaire ayrıca, dünyanın önde gelen sabit paraların, web 3.0 olarak da bilinen merkezi olmayan internetin “kritik bir yapı taşı” olacağını belirtiyor. 

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

Diğer taraftan Circle başkanına göre, merkezi olmayan bir internet, ABD dolarının çevrimiçi hakimiyet sağlaması için bir fırsat sağlıyor. 

Circle CEO’su, en son CNBC röportajında, Bitcoin fiyatı “31 Aralık’tan önce 100.000 dolara ulaşabilir mi?” sorusunu, olasılığın düşük olduğunu belirterek yanıtlamıştı.

Bitcoin yatırımcılarını bekleyen büyük tehlike!

Fed'in adımları kripto paraları olumsuz etkiledi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön