17 / 04 / 2024

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para piyasasında meydana gelen son çalkantının “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı. En kötünün geride kalacağını belirten Novogratz'ın Bitcoin'in 500 bin dolar olacağını açıkladı.



Bir zamanlar kendisine “Bitcoin'in Forrest Gump'ı” diyen milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para endüstrisinde yaşanan son türbülansın “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı ve sistemde yaşanan kaldıracın büyüklüğü konusunda çok yanıldığını onayladı.

Novogratz, Bloomberg Kripto Zirvesi'nde Salı günü yaptığı açıklamada “İnsanların, profesyonel kurumların bilançolarında ortaya çıkacak ve zincirleme olaylara neden olan kayıpların büyüklüğünü tahmin edebildiklerini düşünmüyorum" dedi.

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Terra ve Luna'nın arkasında yer alan şirket olan Terraform Labs'ın büyük bir destekçisi olan Galaxy Digital Holdings Ltd.'nin kurucusu olan Novogratz, "Sabitkoinlerin çöküşünden çıkarılan ders, hem piyasanın hem de perakende yatırımcıların gerçekten çok, çok az risk yönetimi kavramına sahip olması" şeklinde konuştu.
İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön