25 / 04 / 2024

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.



Bitcoin 10 Kasım tarihinde bütün zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından 5 hafta düşüş göstererek 200 günlük hareketli ortalamasının sınırına düşmüşto. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; en büyük hacime sahip olan kripto para Bitcoin, daha sonra finansal piyasaların genelindeki olumlu havayla birlikte 51 bin doların üzerini görerek iki haftanın en yüksek seviyesine ulaşmıştı. 

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Bitcoin, piyasalardaki iyimser havayla beraber Standard and Poors 500’ün rekor tazelemesine karşın bugün 49 bin dolara kadar değer düştü. ABD Borsaları ve Bitcoin 2021'in büyük bir bölümünde pozitif bir ilişkideydi. 

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

İLK DEFA ARALIK’TA AYRIŞMIŞ OLDU

Haziran'dan bu yana hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı. Haziran ayındaki ayrışmanın ardından Bitcoin'in Standard and Poors 500 ile 30 günlük korelasyonu 7 Temmuz tarihinde negatife dönmüştü.

Kripto para borsasında satışlar hızlandı!

TBMM'de kripto para toplantısı yapılacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön