25 / 04 / 2024

Bitcoin 50 bin doların üzerinde tutunmaya çalışıyor!

Bitcoin 50 bin doların üzerinde tutunmaya çalışıyor!

Bitcoin 50 bin dolara doğru düşerken gelen tepki alımlarıyla bu sabah itibarıyla bu kritik seviyenin üzerinde tutunabildi. 



Haftasonu gerçekleşen yüzde 17'lik büyük çöküşten sonra Bitcoin henüz toparlanamadı. Habertürk'te yer alan habere göre; Bitcoin cumartesi günü 45 bindoların altına gerilerken dün 52 bin doları zorladı fakat bu seviyeyi geçemedi. 

Dün gece Asya piyasalarının açılmasından sonra Bitcoin 51 bin doların altına düştü. Gece boyunca 3 defa 50 bin dolara doğru gerilerken gelen tepki alımlarıyla yukarıya döndü.

Bitcoin 50 bin doların üzerinde tutunmaya çalışıyor!

Gün boyunca Bitcoin'in sıkıştığı 50 bin -52 bin dolar aralığını ne yönde kıracağı izlenecek. 

Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 1 değer kaybı yaşarken, Ethereum yüzde 0.3'lük gerileme ile daha yatay şekilde seyretti. Dün akşam 4 bin 400 doları aşan Ethereum bu sabah 4.350 dolara düştü.

Fon yöneticileri kripto para piyasasında düzeltme bekliyor!

Forbes’dan Türkiye'ye Bitcoin tavsiyesi!

Kripto para seçerken nelere dikkat edilmeli?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön