20 / 04 / 2024

Ünlü milyarderden şok eden açıklama: Kripto paralar yasaklansın önerisi!

Ünlü milyarderden şok eden açıklama: Kripto paralar yasaklansın önerisi!

98 yaşında olan milyarder yatırımcı Charlie Munger, kripto paralara ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. Ünlü milyarder, herkesin merakla izlediği kripto para birimlerine yasak getirilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaptı. 



Warren Buffett'in iş ortakları arasında yer alan, 98 yaşında olan, servetiyle dikkat çeken milyarder yatırımcı Charlie Munger, kriptolaron devi Bitcoin ve girişim sermayelerini "çok kötü aşırılık" şeklinde nitelendirdi ve kriptolara yasak getirilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Ünlü milyarderden şok eden açıklama: Kripto paralar yasaklansın önerisi!

Kripto para birimlerine olan karşılığıyla ön plana çıkan Munger, "Kripto paraların en kısa zamanda yasaklanmalarını diliyorum ve Çin'in getirdiği yasağa hayranlık duyuyorum"açıklamasını yaptı. 

Ünlü milyarderden şok eden açıklama: Kripto paralar yasaklansın önerisi!

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Daily Journal Corp tarafından gerçekleştirilen senelik toplantıda konuyu gündeme taşıyan Munger, "Kesinlikle kripto paralara yatırım yapmadık. Böyle bir yatırımdan kaçınabilmekten gurur duyuyorum. Kripto zührevi bir hastalık gibi"şeklinde konuştu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

PTT'den ev hanımlarına müjde! 25 bin TL'lik nakit para imkanı! 

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Altın fiyatları sekiz ayın zirvesinde! 17 Şubat 2022 altın fiyatları!

Yaşanan çip krizi sorunu git gide büyüyor: 2.el otomobil fiyatları tavan yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! Dikkat! Elektrik faturaları...

Konutta KDV indirimi kapıda! Fiyatlar düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön