19 / 04 / 2024

Charlie Munger kripto para açıklaması

Charlie Munger kripto para açıklaması

98 yaşında olan milyarder yatırımcı Charlie Munger, kripto paralara ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. Ünlü milyarder, herkesin merakla izlediği kripto para birimlerine yasak getirilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaptı. 

Ünlü milyarderden şok eden açıklama: Kripto paralar yasaklansın önerisi!

98 yaşında olan milyarder yatırımcı Charlie Munger, kripto paralara ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler yaptı. Ünlü milyarder, herkesin merakla izlediği kripto para birimlerine yasak getirilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaptı. 

Kripto para alacaklar dikkat! Bu 6 soru çok önemli!

Ünlü servet yöneticisi Rick Eling, kripto para piyasalarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Rick Eling, kripto para yatırımı yapacak olan herkes için tavsiyelerde bulundu.

Kripto savaşı çıktı!

Kripto para borsasını sarsan Elon Musk'a eleştiriler bitmiyor. Binance’nin patronu Zhao, Musk'a sert eleştirilerine devam ediyor.

ATM'den kripto para alım satımı için inceleme başladı!

Türkiye'de ATM'ler üzerinden kripto para alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Merkez Bankası, söz konusu işlemler için inceleme başlattı. 

Kanada'da kripto para borsasının kurucusu öldü: 76 bin yatırımcı ortada kaldı!

Kanada'nın kripto para borsası QuadrigaCX'in kurucusu Gerald Cotten'ın ani bir şekilde vefat etti. Müşterileri öldüğüne inanmadıkları Cotten'ın mezarından çıkarılmasını istedi. Soruşturmaya FBI da katıldı.

Kripto paralarda FUD paniği!

Kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüş yatırımcıları endişelendirdi. Borsada işlemler yapanlar FUD paniği yaşıyor. 

Kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralar son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Ülkemizde de yaşanan vurgunlarla gündemde bomba etkisi yaratan Thodex vurgunu, kripto paralardaki düzenleme ihtiyacını yeniden gözler önüne serdi. Peki kripto paralar nasıl düzenlenmeli?

Kripto paralarda dolandırıcılık dava süreçleri!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Zafer İşeri bugünkü köşe yazısında kripto para ile dolandırıcılık suçlarını kaleme aldı. İşte İşeri'nin o yazısı...

Kripto paralarda son durum ne? 

Kripto para borsası son günlerde durgun seyrini korurken Binance Coin yüzde 13 değer kazandı.

Kripto paraların geleceği ne olacak?

Ekonomistler kripto para piyasalarına ilişkin ne düşünüyor? Kripto paraların geleceği ne olacak? Kripto paralar değerlenecek mi? Tüm bu sorular yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte bu soruların yanıtları...

Kripto paralara yönelik ilginç tespit!

Merkez Bankası tarafından düzenlenen 'Kripto Varlık Raporu’na göre; ‘tek yönlü akışa sahip para’ ve ‘iki yönlü akışa sahip para’ şeklinde üç tür para düzeneği bulunduğu belirlendi.

Diyarbakır'da kripto para çetesi çökertildi!

Son zamanlarda ülke gündeminin ilk sıralarında yer alan kripto para dolandırıcılığında Diyarbakır öne çıkan şehirler arasında yer aldı. Hafta sonu kentte yapılan operasyonda vurgun yapan çete çökertildi. 

Merkez Bankası'ndan şaşırtan kripto para tespiti! 

Merkez Bankası, son dönemlerin sık sık gündeme gelen konuları arasında yer alan kripto paralarla ilgili şaşırtan tespitler yaptı.

Charlie Munger kripto para açıklaması Haberi

Charlie Munger kripto para açıklaması

Warren Buffett'in iş ortakları arasında yer alan, 98 yaşında olan, servetiyle dikkat çeken milyarder yatırımcı Charlie Munger, kriptolaron devi Bitcoin ve girişim sermayelerini "çok kötü aşırılık" şeklinde nitelendirdi ve kriptolara yasak getirilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Kripto para birimlerine olan karşılığıyla ön plana çıkan Munger, "Kripto paraların en kısa zamanda yasaklanmalarını diliyorum ve Çin'in getirdiği yasağa hayranlık duyuyorum"açıklamasını yaptı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Daily Journal Corp tarafından gerçekleştirilen senelik toplantıda konuyu gündeme taşıyan Munger, "Kesinlikle kripto paralara yatırım yapmadık. Böyle bir yatırımdan kaçınabilmekten gurur duyuyorum. Kripto zührevi bir hastalık gibi"şeklinde konuştu.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Müjde geldi, dilekçeyle hemen emekli olun!

PTT'den ev hanımlarına müjde! 25 bin TL'lik nakit para imkanı! 

İzmit'te kripto para üretilen eve...