26 / 04 / 2024

Kristal Residence Beylikdüzü

 Kristal Residence Beylikdüzü

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Kristal Residence Beylikdüzü projesi, Maknoon Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor. Satışların devam ettiği projede yer alan daireler ofis olarak da kullanılabiliyor...



36 katlı tek bloktan meydana gelen  Kristal Residence  Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. projede yer alan konutlar 100,53 metrekare alana sahip. 


Konutların modüler sistemle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salona dönüştürülebildiği Kristal Residence'ın zemin ve birinci katında mağazalar yer alıyor. 


İçerisinde; yangın ve yük taşımaya uygun toplam 6 adet asansör bulunan Kristal Residence Beylikdüzü projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Toplam 315 adet dairenin bulunduğu Beylikdüzü Kristal Rezidans'ta konut fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.  


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kristal Residence Beylikdüzü, Maknoon Grup tarafından hayata geçiriliyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kristal Rezidans Beylikdüzü projesinin sosyal imkanları arasında; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna mevcut. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön