28 / 03 / 2024

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Kristal Türkiye, girişimci buluşmasının sponsoru oldu!

Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markasından olan Kristal Türkiye, Gain Global Türkiye’nin dijital ortamda gerçekleştirdiği girişimci buluşması etkinliğinin sponsoru oldu. 



Girişimcilere #omuzomuza sloganıyla Covid 19 sürecinde yoğun destekler sağlayan Türkiye’nin yerli ve milli gayrimenkul danışmanlığı bayiliği markası Kristal Türkiye, Türkiye’nin tecrübeli ve global girişimcilik ağı Gain Global Türkiye’nin de dijital ortamda gerçekleştirdiği “Girişimci Buluşması”nın sponsoru oldu. 

18 Nisan Cumartesi günü saat 13:30-16:30 arasında  “Hareket Zamanı” sloganı ve #GirişimHareketi etiketi ile düzenlenen etkinliğe 1000’i aşkın yatırımcı, girişimci ve paydaşları katılım gösterdi. Kristal Türkiye Ulusal ve Uluslararası Yönetim Danışmanı Zennure Özen de katılımcılara, bu süreçte en çok ihtiyaç duydukları desteklerin başında gelen mentörlük desteğini verdi.

“BU GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

Bu kriz döneminde ayakta kalmanın karlılıktan veya büyümeden çok daha önemli olduğundan bahseden Zennure Özen, “Küçülüp ayakta kalmak, küçülmeden şirketinizi kapatmaktan her zaman daha iyidir. Özellikle stratejik giderler en son kısılacak olanlardır çünkü kriz sona erdiğinde ve yeniden büyüme dönemi başladığında bu giderlere tekrar ihtiyacınız olacak. Bu dönem sonunda ayakta kalanlar daha da güçlenecekler. Yani bu dönemi atlatınca öncesinden daha iyi günler sizi bekliyor. Bizler de girişimcilerimize her zaman destek oluyoruz. Türkiye’nin en güvenilir gayrimenkul markası sloganıyla yola çıkan Kristal Türkiye olarak yatırımcılar, ofislerimiz ve gayrimenkul danışmanlarımız bu süreçte Türkiye’de bir ilk olan teknolojik uygulamalarımızın sağladıkları avantajı kullanıyorlar. Teknolojik uygulamalarımız Kristal Türkiye’nin uzun süredir sunduğu uygulamalar olduğu için sürece adapte olmamız inanılmaz hızlı oldu. Teknolojik bir süreçle ofislerimiz gayrimenkul alım-satım ve kiralamalarını gerçekleştiriyorlar. Türkiye’deki ilk ve tek olma özelliği taşıyan bu uygulamalara yenilerini ekleyerek, sektöre, girişimcilerimize ve yatırımcılara rehberlik etmeye devam edeceğiz. Bu günleri omuz omuza hep birlikte atlatacağız. Bu bağlamda tamamen yerli ve milli olan Türkiye’nin en güvenilir gayrimenkul markası Kristal Türkiye ile herkesi birlikte yürümeye davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.

“GAYRİMENKULLER İÇİN YEPYENİ PLATFORMLAR SUNDUK”

Farklı ekonomik piyasa modelleri ile ve farklı gayrimenkul satışları ile sayısız tecrübe sahibi olan Kristal Türkiye’nin bu süreci tecrübesi ile pozitife çevirdiğinden bahseden Zennure Özen, “Gelişen ve değişen ekonomik yapı, alışveriş yapma alışkanlıklarını ve piyasa koşullarını değiştirdi. Değişen piyasa koşullarında uygun, alıcısına mevcut pazarlama yöntemleri ile ulaşamamış gayrimenkuller için yepyeni platformlar sunduk. Kristal Türkiye çatısı altındaki Kristal Türkiye Profesyonelleri , derin hizmet anlayışı ile alıcılar ve satıcılar ile uygulamalarımızdan biri olan "KR Ring"de buluşuyorlar. “KR Ring” ile online olarak alıcılar ile satıcıları buluşturuyoruz. Önceden belirlenmiş şartlar ve başlangıç satış fiyatı ile “KR Ring” üzerinde gerektiğinde satıcıyı temsil ediyoruz. Satıcının mülkleri, yine mümkün olan en yüksek değer ile bu online ortamda alıcısıyla buluşuyor. Gayrimenkul ticaretinin geleceği “KR Ring” gibi profesyonel, sürece adapte olabilen, teknolojik altyapıya uyumlu satış modellerindedir. Geleceği öngörerek kurduğumuz teknolojik danışmanlık altyapımız ile bu süreçte girişimcilerimizi de danışanlarımızı da kesintisiz hizmet ile buluşturduk” diye konuştu.


Geri Dön