24 / 04 / 2024

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.



Alım-satım ve kiralama işlemlerinde kritik öneme sahip gayrimenkul danışmanları, sektörde daha profesyonel adımlar atıp maksimum müşteri memnuniyetiyle ilerliyor. Bu yıl daha da büyümesi planlanan emlak sektöründe fark yaratmak amacıyla gayrimenkul danışmanları sektörün getirdiği dinamikler gereği kendilerini alanlarında daha da geliştiriyor. Bu kapsamda bir ya da iki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan RE/MAX de bu anlamda bir ilki başardı ve Türkiye'de bulunan ofislerinde yüzlerce kişiye ulaştı. Emlak danışmanlığını müşteriye sadece ev göstermekten fazlası olduğunu sunan, gayrimenkul sektöründe kalifiye ve profesyonel danışmanlarla çalışmayı amaçlayan RE/MAX, NEO ve Eksen ofisleri sonrasında Cadde ofisinde de 100 gayrimenkul danışmanına ulaştı. Gayrimenkul danışman sayısı baz alındığında bu rakamlar Türkiye’deki emlak ofisleri arasında bir ilk olma özelliğine sahip oldu.

Tüm kiralama ve tapu işlemlerinde, sürecin en başından imza atılmasına kadar tüm adımlarda profesyonel yardımı yapan gayrimenkul danışmanları, RE/MAX bünyesinde online ve offline eğitim süreçlerinden geçiyor. Doğru fiyatlama, müşterinin ihtiyaçlarını mükemmelce analiz etme ve nokta atışı yapıp en etkili sonucu alma anlamında danışmanlar eğitimlerini alanında tanınıyor ve profesyonel isimlerden alıyor. Çalışanlarına sağladığı profesyonel eğitimler, üstün donanım, müşteri odaklı çalışan şirket kültürü ve bunlara ek olarak değişmeyen danışmanlık hizmet fiyatları RE/MAX’in müşteriler tarafından tercih edilmesindeki ve önerilmesindeki en önemli nedenlerden biri oldu.

Dünyayı değiştiren 50 şirket arasında gayrimenkul sektöründe ilk marka olan RE/MAX, aynı zamanda gayrimenkul eğitim akademisi olan ilk marka olma özelliğine sahip. 100 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaşan ofisleriyle, Türkiye’de gayrimenkul sektöründe bir fark daha yaratan RE/MAX’in 2019 yılı içerisinde, çalışan bazında daha da artması bekleniyor. RE/MAX Türkiye’nin, 2019 yıl sonu için hedeflerinden biri 4 bin gayrimenkul danışmanına ulaşmak oldu.


Geri Dön