29 / 03 / 2024

Küçükçekmece Behiye Selim Pars Ortaokulu spor salonu açıldı!

Küçükçekmece Behiye Selim Pars Ortaokulu spor salonu açıldı!

İş adamı Selim Pars’ın eşi adına yaptırdığı Behiye Selim Pars Ortaokulu’nun kapalı spor salonunun açılışı yapıldı.



Açılışa, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

“ÜRETMEK VE EĞİTMEK İKİ ÖNEMLİ UNSUR”

Küçükçekmece’de eğitime yönelik yatırımların hayırsever iş adamlarının katkılarıyla devam ettiğini söyleyen Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, üretmenin ve eğitmenin ülke kalkınması için gerekli olan iki önemli unsur olduğunu ifade etti. Harun kaya, modern, gelişmiş ve özgüveni yüksek toplumlar yetiştirmek için bazı eksiklerin nasıl tamamlanacağını anlattı. Harun kaya, ‘’Öğretmenlerimizin fedakar çalışmalarıyla öğrencilerimizin sadece akademik başarısını değil sosyal alanda da etkin olmalarını bekliyoruz ‘’dedi.

“DEVLETLE VATANDAŞ EL ELE VERMELİ”

Kalkınmada vatandaşlarımızın katkısına değinen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Behiye Selim Pars okulu spor salonunu örnek gösterdi. Başkan Karadeniz, ‘’Devletle vatandaşın el ele vermesi gerektiğini Türkiye’nin bu şekilde daha da ileriye gidebileceğini hep beraber görüyoruz ‘’ dedi.

“BASKETBOLDA BİRİNCİLİK ELDE ETTİLER”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, her öğrencinin sosyal, kültürel etkinliklerinde olduğu kadar spor faaliyetlerinde de rol alması gerektiğine değindi. 2014 Türkiye Okullararası Küçük Kızlar Basketbol Şampiyonası’nda okulun birincilik elde ettiğini dile getiren Cemal Yılmaz, bağış yapan iş adamı Selim Pars’a Milli Eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.

Öğrencilere benim çocuklarım diye hitap eden Selim Pars da, ‘’Onlara sahip çıkmak istiyorum. Onlar benim çocuklarım’’ dedi. Okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve muhtarların da katıldığı spor salonu açılışı çiçek takdimi ve kurdele kesiminin ardından sona erdi.


Bölge Gazetesi


Geri Dön