27 / 04 / 2024

Küçükyalı Ofis Park'ın 16 bin metrekarelik kısmını BOSCH GmbH kiraladı!

Küçükyalı Ofis Park'ın 16 bin metrekarelik kısmını BOSCH GmbH kiraladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı Ofis Park projesi uluslararası kiracılarının ilgisini çekiyor. 47 bin 500 metrekare brüt kiralanabilir alana sahip projenin 16 bin metrekarelik kısmını dünya devi olan BOSCH GmbH kiraladı...



Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı Ofis Park projesi uluslararası kiracılarının ilgisini çekiyor. 47 bin 500 metrekare brüt kiralanabilir alana sahip projenin 16 bin metrekarelik kısmını dünya devi olan BOSCH GmbH kiraladı.



Türkiye' de RönesansBiz markası ile kiralanabilir ofis projeleri üreten Rönesans Gayrimenkul Yatırım, inşaat, yatırım, geliştirme ve işletme alanlarındaki tecrübesi ile ön plana çıkıyor. 2015 yılı itibarıyla 200 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına ulaşacak olan şirket, 20 yılı aşkın inşaat deneyimi ve uluslararası platformda toplam 3.5 milyon metrekarelik ticari gayrimenkul portföyü ile Türkiye'nin en önde gelen gayrimenkul oyuncuları arasında yer alıyor. Geniş ve verimli kat alanları ile kiracılarına ofis alternatifleri sunan Küçükyalı Ofis Park, yatayda ve az sayıda kata yerleşmeyi tercih eden ofis kiracılarının ilgisini çekiyor. Tek katta 2.500 metrekare büyüklüğe kadar kiralanabilir ofis alanı sunan Küçükyalı Ofis Park, dirsek temasının ön plana çıktığı firmalar için İstanbul'un öncelikli alternatifleri arasında yer alıyor. Şirket, 47 bin 500 metrekare brüt kiralanabilir alana sahip projenin 16 bin metrekarelik kısmını dünya devi olan BOSCH GmbH'ye kiraladı. Böylelikle son 5 yılda Türkiye'de uluslararası bir markaya yapılmış en büyük ön kiralamayı da gerçekleştirmiş oldu. 2014 yılının dördüncü çeyreğinde işletmeye başlayacak olan Küçükyalı Ofis Park, İstanbul Ataşehir Küçükyalı bölgesinde kentsel çekim noktası olacak potansiyelleri ile dikkat çekiyor. 


Rönesans Tower sona yaklaştı 

Ataşehir'deki Rönesans Tower ofis projesinin inşaatı devam ediyor. 45 bin metrekare kiralanabilir alanı olan A+ sınıfı projenin RönesansBiz Küçükyalı Ofis Park ile beraber tamamlanması bekleniyor. Tüm ofis projelerinde NEBB ve ACG sertifikalı bağımsız kuruluşlarca test işlemleri gerçekleştiren Rönesans, Türkiye'deki kendi yatırımlarında bu yöntemi uygulayan tek yatırımcı olarak ön plana çıkıyor. 


Toplam 25 gayrimenkul projesi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım portföyünde, hali hazırda faaliyette olan 10 adet AVM, 1 adet ofis projesi, geliştirme süreçleri devam eden 9 ticari gayrimenkul projesi ve 5 proje arsası olmak üzere toplam 25 gayrimenkul ile büyümeye devam ediyor. Bugüne kadar AVM projelerinde yatırımlarıyla 500 bin metrekare yapımı biten ve projesi başlayan ofis alanlarında ise toplam 200 bin metrekare kiralanabilir alan üreten Rönesans Gayrimenkul, ticari yatırımlarını satmıyor, kiralama yoluna gidiyor.



Sabah 


Geri Dön