19 / 04 / 2024

Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Gökhan Akyüz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Gökhan Akyüz tarafından kuruldu.


Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü parkenin perakende ve toptan alım satımı, ithalatı , ihracatı ve dösemesini yapmak ve yaptırmak 2.Sirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dısında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik,sanayi sitesi,otel,okul,hastane,is hanı, kentsel dönüsüm, kentsel yenileme, kentsel düzenleme, kentsel plan, peyzaj isleri, kültür ve sanat, sporve sosyal hizmet, çografi ve kent bilimi sistemleri, park bahçe ve çevre düzenlemesi, katı atık ve çöp toplama, dolgu tesfiye, kanal, kanalizasyon sebekesi, her türlü alt yapı ve kat karsılıgı insaat gibi her nitelikte ve özellikte binalarave tesislerin yapı ve taahhütlerinde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat alt yapı dekorasyon plan proje ihalelerine katılmak ve taahhütlerini yürütmek ve sonuçlandırmak VE ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Kuday İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Cennet Mah.Barbaros Cad. No.8 A Küçükçekmece 



Geri Dön