29 / 03 / 2024

Kula Termal Devremülk'te 500 TL peşinatla!

Kula Termal Devremülk'te 500 TL peşinatla!

Firma: Makrom Yapı

Proje: Kula Termal Devremülk'

Makrom Yapı, Manisa Kula’da 65.000 m2 alan üzerinde Kulanın ekolojik dengesini bozmadan doğayla iç içe geçmiş turizm merkezinin temellerini atıyor. Projede, 500 TL peşinatla taksitlendirme yapıldığında aylık 200 TL ödeniyor...



 Manisa Kula’daki turizm yatırımına start veren Makrom Yapı, devremülk, otel, eğlence parkları ve sağlık merkezinden oluşan turizm yatırımı ile Öncelikle Kula’nın ismini tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor.


Volkanik bir bölge olan Kula Termal Kompleksi, şimdiden dünya turizm merkezleri arasına girmeye adaydır.


Ön Talep süresinin sona ermesi ile birlikte 26.03.2013 Salı günü satışına başlanacak olan projede 1+1 50 m2, 2+1 80 m2 ve 3+1 115 m2 devremülk daireleri satışa sunuluyor.


7 günlük devreler halinde satışı gerçekleşecek olan Kula Termal Kompleksinde sosyal donatıların yanında, sağlık, doğa ve tarih turizmi fırsatı da yer almakta.


50 m2 dairelerde 1 salon, 1 yatak odası, ılıklama odası, hamam ve banyo bulunmaktadır.


Full eşyalı olarak teknolojinin tüm imkanları ile donatılacak olan dairelerde devre başına yıllık aidat 100 Euro olarak belirlenmiştir.


Ayrıca içerisinde bir otel de bulunan Komplekse sosyal donatılar saymakla bitmiyor. Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Anfi tiyatro, Termal Havuzlar, Sauna, Fin Hamamı, Voleybol ve basketbol sahaları, Fitness salonları, Hobi odaları, Çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı yüzme havuzu, otopark, Halı saha, Terapi Havuzu, Fizik Tedavi Havuzu, Güzellik Merkezi, Kuaför, Masaj ve Terapi Merkezi, Fizik Tedavi Bölümü, Kreş, SPA, Çamur Havuzu, Pet home, Çamaşırhane, Kafeler, Restoran, Alışveriş Merkezi, Sinema Salonları, Toplantı Salonları ve Düğün Salonları


İlk etabın Aralık 2013 tarihinde teslim edileceği Kula Termal Kompleksinin ikinci etabının Aralık 2014 ve 3. Etabının Aralık 2015 tarihlerinde teslim edilmesi planlanmaktadır.


www.makromyapi.com

444 65 75


projeye sor



Geri Dön