29 / 03 / 2024

Kuriş Kule adres!

Kuriş Kule adres!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı

Proje: Kuriş Kule

Kuriş Kule adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin Mayıs 2015'te yapılması planlanan Kuriş Kule projesi 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana geliyor



Kuriş Kule adres bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.  Kuriş Kule  projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal bölgesinde yer alıyor.


Kuriş Kule Kartal Kılıçoğlu İnşaat ve Delta Yapı ortaklığında inşa ediliyor. Kuriş Kule projesi 29 katlı tek blok halinde ofis projesi olarak hayata geçiriliyor.


Satış süreci devam eden Kartal Kuriş Kule projesi 190 adet ofis ve 30 adet ticari üniteden meydana geliyor. Kur İş Kule projesinde teslimlerin 2015 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.


Kuriş Kule projsinde yer alan ofislerin büyüklükleri 85 metrekare ile 870 metrekare arasında, mağazaların büyüklükleri ise 175 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor.


Kuriş Kule adres!

Kuriş Kule adres:  Ankara  Asfaltı Cevizli Kavşağı, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Girişi Önü, Cevizli Kartal / İstanbul


Kuriş Kule iletişim

Kuriş Kule telefon numarası: 0216 370 04 00

Web adresi: www.kuriskule.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön