18 / 04 / 2024

Kurtköy Aeropark ‘ta home ofisler 175 bin dolardan başlıyor!

 Kurtköy Aeropark ‘ta home ofisler 175 bin dolardan başlıyor!

Firma: Esas Gayrimenkul

Proje: Esas Aeropark

Esas Gayrimenkul’un Kurtköy’de hayata geçirdiği Esas Aeropark projesinde yer alan homeofisler minimum 175 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor




2 blok halinde tasarlanan  Esas Aeropark  projesi  Esas Gayrimenkul  tarafından Pendik-Kurtköy’de inya edildi. Her bloğun 8’er kattan meydana geldiği Esas Aeropark projesinde 42 adet home ofis yer alıyor. Ofis alanının 15 bin metrekareye ulaştığı Aeropark Yaşam projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde home ofisler mevcut.


Satış sürecinin devam ettiği Esas Aeropark projesinde yer alan ofislerin fiyatı 175 bin dolardan başlıyor, 395 bin dolara kadar yükseliyor. Ofislerin dışında 2 bin metrekarelik ticari ünite alanının bulunduğu Kurtköy Esas Aeropark'ta bu kısımdaki ünitelerin aylık metrekare birim kira bedeli 35-40 dolar arasında değişiyor.


 Kurtköy Aeropark ‘ta home ofisler 175 bin dolardan başlıyor!  



Banka kredisi kullanarak ofis sahibi olunabilen Kurtköy Esas Aeropark'ta ofis bedelinin yarısına kadar olan tutar kredi ile ödenebiliyor. Proje Teknopark’a 1 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na araçla 1 buçuk dakika, Organize Sanayi Bölgesi noktalarına 10 dakika ve Viaport Alışveriş Merkezi’ne 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


0216 702 18 50

http://www.esasgayrimenkul.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön