19 / 04 / 2024

Kurtköy Novella daire fiyatları!

Kurtköy Novella daire fiyatları!

Firma: Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat

Proje: Beşyıldız Novella

Kurtköy Novella daire fiyatları 320 bin liradan başlayarak değişiyor. 109 daireden oluşan Kurtköy Novella Evleri projesinde daire teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor...




Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Novella Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy'de inşa ediliyor. Kurtköy Novella daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Kurtköy Novella Evleri projesi 8 bin 170 metrekare arazi üzerinde yükseliyor. Kurtköy Novella Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


4 blok olarak tasarlanan Kurtköy Novella Evleri projesinde bloklar en fazla 5 katlı olarak inşa ediliyor. Kurtköy Novella Evleri projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor.



Kurtköy Novella daire fiyatları!


Kurtköy Novella daire fiyatları 2+1'lerde 320 bin liradan, 3+1'ler 480 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kurtköy Novella Evleri teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi.


Kurtköy Novella tanıtım ofisi ile 444 5 414 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kurtköy Novella Evleri projesinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna gibi sosyal donatılar mevcut.



Kurtköy Novella nerede?

Kurtköy Novella adres : Yenişehir Mah. Bakü Cad. No:14 Kurtköy



Kurtköy Novella iletişim bilgileri

Tel: 444 5 414

Web: www.besyildiznovella.com


projeye sor



Geri Dön