17 / 04 / 2024

Kurtköy'de büyük metrekareli daireler yoğun ilgi görüyor!

Kurtköy'de büyük metrekareli daireler yoğun ilgi görüyor!

Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul'un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı.



Birkaç yıl öncesine kadar yatırım amaçlı konut satın alımlarının yapıldığı Kurtköy, gelişen iş koşulları ile birlikte artık İstanbul'un oturum için öne çıkan yerleşim yerleri arasında yerini aldı. Genellikle yeşil ağırlıklı ve yatay mimarili konut projelerinin bulunduğu bölge geniş sosyal alanları ile şehir merkezine kıyasla tercih sebebi oluyor. Sürekli olarak kapasitesini genişleten Sabiha Gökçen Havalimam'nın yanı sıra son dönemde birbiri ardına acılan üniversiteler, is ve alışveriş merkezleri, oteller ile yatırımına başlanan Teknopark İstanbul'un da cazibesini artırdığı Kurtköy'de günlük olarak bulunan kisi sayısı hızla artış gösteriyor. Bu artış da yapım halinde olan metro ve köprü projeleriyle destekleniyor. Bölgede daha önce 1+1 veya stüdyo dairelere talebin canlı olduğunu söyleyen sektör temsilcileri, artık tüketicinin büyük metrekareli daireleri tercih ettiğini söylüyor. 


TÜKETİCİ OTURUM İÇİN ALIYOR 

Stili markasıyla Kurtköy'de 4 projede 721 konut hayata geçiren Yeşilyurt İnsaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yeşilyurt, bölgenin gelecekte yıldızının daha da parlayacağına dikkat çekti. Metin Yeşilyurt, Sürekli olarak yeni is koşullarının yaratılmasının bölgedeki projelerde büyüyen konut büyüklükleri olarak karsılarına çıktığını ifade etti. 



Haber Vaktim


Geri Dön