24 / 04 / 2024

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Kütahya Gediz 4.Etap TOKİ'de son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve ve Gediz Belediyesi tarafından Kütahya Gediz'e inşa edilen 357 konutun altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı sürüyor.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gediz Belediyesi işbirliği ile ilçemiz Ergenekon ve Salur mahallelerinde inşa edilecek olan 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı hızla devam ediyor. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gediz Belediyesi işbirliği ile ilçemiz Ergenekon ve Salur mahallelerinde inşa edilecek olan 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı hızla devam ediyor. 27 Eylül 2016 tarihinde büyük bir coşku ile temeli atılan 4.Etap  TOKİ  Terin Gediz'de vatandaşlarımızı ev sahibi edecek projenin hızla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu 4. Etap ile ilçemiz büyümesini sürdürmektedir dedi.Başkan Saraoğlu; "Proje kapsamında ilçemize 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe kazandırılacaktır. 3+1 konutların 4 blok duvar imalatı bitirilerek 3 bloğun çatıları kapatıldı, son bloğun çatı kapatma aşamasındadır. Sıva imalatlarına başlanıldı. 2+1 konutların tamamının temel betonu atılmış olup, yüzde 60 bölümünün kaba inşaatı tamamlanarak Yükselen bloklarda duvar imalatı başlamıştır. Tünelkalıp yöntemi ile yapımları gerçekleştirilen binalar depreme dayanıklı olarak imal edilmekte her aşamada kalite kontrolü yapılmaktadır " açıklamasında bulundu.



Kütahya Postası


Geri Dön