25 / 04 / 2024

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.




Kütahya Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, "Meclis toplantısında oy birliği ile kabul edilen karar için tüm Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ettiğini belirtti. Bu karar Gediz'in turizm yönünden ilerlemesi için en büyük adımlardan biridir" dedi. Başkan Saraoğlu yapılacak olan yatırımlar hakkında yaptığı açıklamasında; "Gediz Belediyesi tarihinde en büyük ihalesine hazırlanıyor. 3 yıla tamamlanması planlanan Ilıca Termal Tatil Köyü projesinin hayata geçirilmesi amacıyla ihale kararı Belediyemiz Meclisinde oy birliği ile kabul edilir. Ilıca Kaplıcası'nda daha önce mülkiyeti Belediyeye ait olan araziler 38 bin metrekareden yapılan kamulaştırma çalışmalan ile 200 bin m 2 alana ulaştı. 1 .Etap olarak planlanan bu tesisin 2. 3. ve 4. Etap çalışmaları ile 2 bin 500 yatak kapasiteli termal tatil köyü planlanıyor. Bu tesisin işletmeciliği ise özel sektör tarafından yapılacak. Mart ayı içinde ihaleye sunulmak üzere, ihaleye esas dosya hazırlanarak ihale sürecine başlanacak" şeklinde konuştu. 


İMZASI BULUNANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM 


Başkan Saraoğlu, "Mart 2016'da gerçekleştirilen Meclis Toplantısına katılan meclis üyeleri; Osman Yılmaz, Emin Aras, Hakan Arpacı, Rıza Köylü, Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Hikmet Vuran, Şerif Ahmet Demir, Mehmet Selim Şentürk, Fenni Türk, Muradiye Kıcıroğlu, Necdet Akel, Hasan Özbaş, Ekrem Erkan, Mehmet Işık'a Gediz halkı adına bu karara imza atmalarından dolayı, iktidar ve muhalefetiyim Gediz için tek yürek olan meclis üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum" dedi. 




Star



Geri Dön