24 / 04 / 2024

Kuveyt Türk’ten ilk 24 ayı ödemesiz 180 aya varan vadeyle konut finansmanı!

Kuveyt Türk’ten ilk 24 ayı ödemesiz 180 aya varan vadeyle konut finansmanı!

Kuveyt Türk, yaptığı anlaşma kapsamında Emlak Konut GYO’nun satışa çıkardığı konutlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak ve 24 aylık ödemesiz dönemin müşterilere herhangi bir maliyeti olmayacak.



Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşları arasında yer alan Kuveyt Türk, ev sahibi olmak isteyen bireylere, konut sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Emlak Konut GYO) ile anlaşma imzalayarak anlaşmalı projelerde “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına alındı. 

Kuveyt Türk’ün yaptığı açıklamada “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasında Emlak Konut GYO’ya ait inşaat projelerinden ev almak isteyenler, aylık yüzde 0,79 kâr oranıyla konut finansmanı kullanabilecek. Kuveyt Türk müşterileri ayrıca yüzde 10 indirim ve ilk 24 ayı ödemesiz olmak üzere 180 aya varan vade fırsatından yararlanabilecek. Kuveyt Türk, kampanya ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine ve inşaat sektörüne katkı sağlamayı planlıyor.

Kampanyadan faydalanabilecek konut sahibi olmak isteyenler, Kuveyt Türk şubelerinden ve Emlak Konut GYO satış ofislerinden detaylı bilgiye ulaşabiliyor.
 


Geri Dön