28 / 03 / 2024

KUYAŞ, Borsa İstanbul'un maden ve taş piyasasının binasını inşa edecek!

KUYAŞ, Borsa İstanbul'un maden ve taş piyasasının binasını inşa edecek!

İki kurum arasında Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalandı. Söz konusu bina, Yenibosna'da KUYAŞ'a ait arsa üzerinde inşa edilecek...



Borsa İstanbul'un Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası'nı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ yapacak. 



İki kurum arasında Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalandı. Söz konusu bina, Yenibosna'da KUYAŞ'a ait arsa üzerinde inşa edilecek. 


Kuyumcukent Gayrimenkul 'ün KAP'taki açıklamasında, şirket ile Borsa İstanbul arasında "Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesinin, noter huzurunda imzalanarak yürürlüğe girdiği kaydedildi. 


Binanın, Bahçelievler Yenibosna köyündeki KUYAŞ'a ait arsa üzerinde şirket tarafından inşa edileceği belirtilen açıklamada, "Gerçekleştirilecek olan inşaat projesi kabuk & çekirdek şeklindedir. Bu proje ile ilgili inşaat ve gayrimenkul satış bedeli toplamı 17 milyon TL artı KDV'dir. İşin tamamlanma süresi, yapı ruhsatı alındığı tarihten itibaren 18 aydır" bilgilerine de yer verildi. 


Dünya 





Geri Dön