20 / 04 / 2024

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 62 adet cadde dükkanı bulunuyor.



Emlak Konut Kuzey Yakası projesindeki cadde dükkanları açık arttırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından 11 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00’de yapılacak olan açık artırma için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi. 

Başakşehir Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesi ile iç içe olan Kuzey Yakası cadde dükkanları, Başakşehir şehir hastanesi, üniversite, metro, kent meydanı ve yeni belediye binasının yanı sıra Kuzey Marmara bağlantı yollarıyla da ulaşımın merkezinde bulunuyor.

İstanbul havalimanına yakın konumda yer alan Kuzey Yakası cadde dükkanları, yanı başındaki oteli, konferans salonu ve ofisleri ile iş dünyasının yeni adresi olmaya aday.

Kuzey Yakası projesi ihtiyaçlara göre tasarlanan cadde dükkanları ve ofisleriyle, iş dünyasının yeni cazibe merkezinde yatırımcılarını bekliyor. 

Kuzey Yakası projesinin hayata geçirildiği Başakşehir konumu itibariyle İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, Şehir Hastanesi, stadyumlar, resmi kurum binaları ve üniversite gibi devletin büyük ölçekli yatırım projeleriyle ön plana çıkıyor.


Web: http://www.kuzeyyakasiofisleri.com/


Geri Dön