29 / 03 / 2024

Kuzey Yakası Emlak Konut GYO fiyat!

Kuzey Yakası Emlak Konut GYO fiyat!

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Kuzey Yakası

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinde konut, ofis, otel, sosyal alanlar gibi pek çok imkan sunuluyor. Projede ofislerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor...



"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesi Başakşehir'de  Emlak Konut GYO  tarafından hayata geçiriliyor. Kuzey Yakası'nda  toplam 373 adet ofis, ticari alan ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanına yer veriliyor. Projede 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezi olarak, 1 blok ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisi olarak yükselecek. 

Emlak Konut GYO tarafından 10 blok olarak yükselecek olan Kuzey Yakası projesindeki ofisler satışa çıktı. 


Kuzey Yakası projesinde; 


Konut projeleri, 

Metro hattı, 

Entegre ulaşım ağları, 

Sosyal ve kültürel alanlar, 

Alışveriş merkezleri, 

Okullar ve spor alanları ile ofisler, ticari alanlar, otel ve hayvanat bahçesi olacak.  



Kuzey Yakası Emlak Konut GYO fiyat!


Başakşehir Kuzey Yakası fiyatlar bilgisine göre projede ofislerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor. 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Kuzey Yakası Başakşehir projesinde 153 adet odaya yer veriliyor. 


Projedeki otelde kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanı bulunacak.


Emlak Konut Kuzey Yakası konum olarak, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta yer alıyor. 



15 soruda Kuzey Yakası Başakşehir projesi! 



Tel:444 36 55 

Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön