20 / 04 / 2024

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi 'nde kuruldu.



Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu.


Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,inşa etmek,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek. b- Her türlü restoran,cafe,lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar,işletir,kiralar,kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat ve rehberlik hizmetlerini yürütmek. d- 1618 sayılı seyahat acenteleri kanunu uyarınca her türlü acentelik belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak. e- Turizm amaçlı yat, kotra ile tüm hava,kara,deniz araçlarını satın almak,kiralamak ve kiraya vermek. f- Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    Şirket bu amaçlarını gerçekleştirebilmek için aşağıdaki konularda faaliyette bulunabilir. 1- Gerek 4875 sayılı "Doğrudan yabancılar yatırım kanununu" gerek sair ilgili mevzuat hükümleri uyarınca şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişilerle şirket teşkili, ortaklık girişimlerinde bulunmak, mevcut ticari işletmelere iştirak etmek. 2- Her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü haları tesis edebilir,ipotek alabilir,ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak,intifa,sükna,gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi,ifraz,tevhit,taksim,parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir .



Geri Dön