25 / 04 / 2024

Kuzgundere Rekreasyon Alanı'nda son durum!

Kuzgundere Rekreasyon Alanı'nda son durum!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda Kuzgundere Rekreasyon Alanı projesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor, Şair Necmettin Halil Onan Bulvarı’na kadar devam eden bölgede asfalt çalışmaları neticelendirildi.




Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda Kuzgundere Rekreasyon Alanı projesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Çatalca Devlet Hastanesi’nin arkasından başlayarak, Şair Necmettin Halil Onan Bulvarı’na kadar devam eden bölgede yaklaşık bir kilometrelik asfalt çalışmaları neticelendirildi.



ATATÜRK PARKI’NDAN 4, ULUSAL EGEMENLİK PARKI’NDAN DA 10 KAT BÜYÜK


 


24.867 m²lik alanda yapılan çalışmalar Çatalca Belediyesi tarihinde en büyük sosyal yaşam alanı olacak. 6.640 m² alanıyla Atatürk Parkı’ndan 4 kat, 2.290 m²lik alanıyla Ulusal Egemenlik Parkı’ndan da 10 kat büyük olan Kuzgundere Rekreasyon alanının yarısı, yani 12.182 m²lik alan da ağaçlandırmaya ayrılacak. Başta çam fidanlarının ekildiği alanda çeşitli ağaçlar da dikilecek.


 


KUZGUNDERE REKREASYON ALANI 7’DEN 70’E HERKESE HİTAP EDECEK BİR SOSYAL ALAN


 


İçerisinde yürüyüş alanları, spor, fitness alanları, bisiklet yolları, çocuk oyun grupları ile dinlenme olanaklarının da yer alacağı Kuzgundere Rekreasyon Alanı projesinde elektrik altyapı çalışmalarına başlandı. Sokak aydınlatmalarının altyapısı da ekipler tarafından yapılıyor. Kasım ayının ortalarına geldiğimiz bu günlerde havaların iyi gitmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran Çatalca Belediyesi, alanı ilkbahara kadar yetiştirmek için büyük gayret sarf ediyor. Çatalca Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin çalışmaları Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından da sürekli denetleniyor.


 



Çatalca Belediyesi


Geri Dön