26 / 04 / 2024

Larus Loft Göktürk projesi!

Larus Loft Göktürk projesi!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Larus Palas projesinin hemen karşısında, 3 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Larus Loft Göktürk projesi kapsamında yüzde 0,95 faiz oranıyla 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor...



Konutların alanlarının 65 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Larus Loft Göktürk projesi, İstanbul Avrupa yakası Göktürk bölgesinde inşa ediliyor. Proje toplamda 119 adet daireden meydana geliyor. 


Toplam 3 bin metrekare alan üzerinde yükselen Larus Loft daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor.


Larus Loft Göktürk projesi,  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor. Proje, Larus Palas projesinin hemen karşısında konumlanıyor.


Larus Loft Göktürk projesi!


Larus Loft teslimleri ne zaman sorusuna 24 ay sonra yanıtı veriliyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


20 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Larus Loft Göktürk projesi, Taksime ve Levent’e 20, İstinyepark’a 15, Kanyon’a 18, Karaburun’a 30 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Larus Loft Göktürk fiyat listesi!


Göktürk Larus Loft projesi!


Larus Loft Göktürk iletişim bilgileri:

Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön