24 / 04 / 2024

Larus Loft satış fiyatları! 217 bin dolardan!

Larus Loft satış fiyatları! 217 bin dolardan!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Larus Loft satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 24 ay sıfır faizle firma bünyesinde ödemelerin yapıldığı Larus Loft Göktürk projesinde banka kredili ve peşin ödemelere yüzde 7 indirim uygulanıyor...




Larus Loft projesi  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  tarafından İstanbul Göktürk bölgesinde yükseliyor. Larus Loft satış fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Firmanın önceki projesi Larus Palas konseptinde tasarlanan Larus Loft Göktürk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Göktürk Larus Loft projesinde dairelerin alanları 66 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Larus Loft Göktürk'te teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Larus Loft satış fiyatları 217 bin dolardan başlayarak değişiyor. Larus Loft Göktürk ödemeleri peşin ve banka kredili olduğunda yüzde 7 indirimli olarak yapılıyor. Firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz uygulanıyor. Akbank ile anlaşmalı olan projede 0,95 faiz oranıyla 60 aya kadar taksit yapılıyor.


Larus Loft Göktürk satış ofisi ile 0212 322 76 08 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Larus Loft projesi Larus Palas'ın karşısında yükseliyor.


Larus Loft  nerede?

Larus Loft Göktürk adres : İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul


Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com


projeye sor



Geri Dön