25 / 04 / 2024

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir yaptığı açıklamada, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.



İnşaat kalfalığından mega patronluğa yükselen ve çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.

Yeni Asır gazetesinden Fatih Şendil'in haberinegöre, hükümetin aldığı bazı tedbirlerle doların da beklenilen seviyelerde tutulmasının önemli işaret olduğunu belirten Aydemir, Çeşme ve Bornova Bayraklı'da önemli projelere imza atacaklarını ve yeni yatırımların yolda olduğunu söyledi.

PORT BORNOVA ÖRNEK

Sektörde 20. yıllarına emin adımlarla girdiklerini, 2000'den beri  İzmir  bölgesinde sorumluluk ve meslek ilkelerine bağlı, dünya standartlarında hizmet veren bir inşaat firması olarak kaliteden asla taviz vermediklerini söyleyen Latif Aydemir "Yatırımlarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz. Latif Aydemir İnşaat olarak konut ve işyerine yönelik yeni yatırımlar planlıyoruz. Özellikle İzmir dışından ve yurtdışından talepler var. Temel presibimiz koşulsuz müşteri memnuniyetidir" diye konuştu.

Aydemir, tükenmek üzere olan Port Bornova'daki işyerlerinin örnek proje olarak gösterildiğini ve bir çok kentten görmeye gelen firma sahipleri olduğunu söyledi.

 


Geri Dön