25 / 04 / 2024

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

 LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...



ANF Proje Ortaklığı tarafından inşa edilen  LaVie İstanbul  projesinde teslimler başladı. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de yükselen proje 7 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da 21 adet 1 oda 1 salon, 73 adet 2 oda 1 salon ve 15 adet 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


LaVie İstanbul Küçükçekmece Evleri 3 blokta 109 daire ve 5 ticari üniteden meydana geliyor. Projede basketbol-voleybol sahası, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, sauna, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu gibi sosyal alanlar mevcut. 

 

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

LaVie İstanbul’da 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 225 bin TL’den başlıyor. Yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor.


Proje lokasyon olarak  Sefaköy ve Halkalı’nın ortasında bulunan konumuyla Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede ve ulaşım akslarının ortasında yer alıyor. Proje, özel hastane ve üniversitelere 5-10 dakikalık mesafede konumlanıyor. 


Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


Telefon: 0212 590 15 15

Web:www.lavieistanbul.com

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön