25 / 04 / 2024

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?



Daire alternatifleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlanan projede ev büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. 


ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana geliyor. Proje ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Sosyal alanları arasında projede  sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi donatı imkanlar bulunuyor.


LaVie İstanbul teslimleri ne zaman? 

Ödeme planına göre 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay taksitlendirilen  LaVie İstanbul  projesinde daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Daire fiyatlarına göre 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseldiği proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Küçükçekmece'de inşa ediliyor.


Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


Telefon: 0212 590 15 15

www.lavieistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön