29 / 03 / 2024

LaVie İstanbul adresi

LaVie İstanbul adresi

Daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösterdiği LaVie İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece 'de inşa ediliyor. LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

LaVie İstanbul ödeme planı!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükseliyor. LaVie İstanbul ödeme planına göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

LaVie İstanbul satılık daire!

ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. LaVie İstanbul satılık daire ödemeleri 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

LaVie İstanbul ev fiyatları!

Toplam 7 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL 'den başlıyor.

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apt Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. 

Pera GYO'nun merkez adresi değişti!

Pera GYO'nun merkez adresi Rıhtım Caddesi N51 Karaköy Beyoğlu/İstanbul adresinden Esentepe Mahallesi Büyükdere Caddesi 193 Apartman Blok N193 İç Kapı N2 Şişli/İstanbul adresine taşındı. Şirketin telefon ve faks numaralarında bir değişiklik olmadı. 

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

LaVie İstanbul ödeme koşulları!

LaVie İstanbul projesi 7 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. LaVie İstanbul ödeme koşulları haberimizde yer alıyor.

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...

Küçükçekmece LaVie İstanbul’da teslimler başlıyor!

Küçükçekmece’de hayata geçirilen ‘LaVie İstanbul’da teslimler başladı. Yeni yıla butik konseptiyle komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen ‘La Vie İstanbul’dan daire sahibi olarak girmek isteyenler için fiyatlar ise 225 bin TL’den başlıyor.

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Maltepe Sahilada ulaşım adresi!

Maltepe Sahilada ulaşım adresi kapsamında proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde bulunuyor. 290 adet daireden oluşan proje 25 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

LaVie İstanbul'da yılın son kampanyası! Son gün 10 Ocak!

‘LaVie İstanbul’ yılın son kampanyasında 0.9 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. LaVie İstanbul’dan 10 Ocak Pazar gününe kadar ev alanlar, hem daha sonraki fiyat artışından etkilenmeyecek hem de tapusunu hemen alabilecek.

LaVie İstanbul adresi Haberi

LaVie İstanbul adresi

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde alternatiflerin bulunduğu proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor.


Ortak donatı alanları arasında projede sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi imkanlar bulunuyor.


ANF Proje Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana gelen projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje İstanbul Küçükçekmece'de inşa ediliyor.


LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri kapsamında daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata...