20 / 04 / 2024

LaVie İstanbul satılık daire!

LaVie İstanbul satılık daire!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. LaVie İstanbul satılık daire ödemeleri 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.



Ortak donatı alanları arasında projede  sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi imkanlar bulunuyor.


Konut büyüklüklerinin 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseldiği proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.


ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana geliyor.


İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


LaVie İstanbul satılık daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor. Projede ödeme planına göre 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay taksitlendiriliyor.


Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


Telefon: 0212 590 15 15

www.lavieistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön