26 / 04 / 2024

LaVie İstanbul ödeme planı!

LaVie İstanbul ödeme planı!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükseliyor. LaVie İstanbul ödeme planına göre 120 aya varan vade sağlanıyor.



Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  


Sosyal donatı alanları arasında projede sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi imkanlar yer alıyor.


İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje  ANF Proje Ortaklığı  imzası ile inşa ediliyor.


LaVie İstanbul ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay taksitlendirme sağlanıyor. Projede daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörüldüğü proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana geliyor.


Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


Telefon: 0212 590 15 15

www.lavieistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön