29 / 03 / 2024

Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire!

Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire!

Firma: Kullar İnşaat&İLF İnşaat

Proje: Lavinya Marmara

İçerisinde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, otopark gibi sosyal olanakların yer aldığı Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlayarak değişiyor...



Dairelerin satışlarına devam edilen  Lavinya Marmara  Büyükçekmece satılık daire bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Konutların 2 oda 2 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Marmara Lavinya projesinin sosyal donatı alanları arasında; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, otopark mevcut. 


Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. 


Kullar İnşaat, Has Otomotiv ve Faik Yılmaz Gayrimenkul ortak projesi olarak yaşama geçirilen Büyükçekmece Lavinya Marmara projesi, 115 adet konut ve 17 adet dükkandan oluşuyor. 


İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Lavinya Marmara Büyükçekmece satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Lavinya Marmara Konutları iletişim bilgileri

Telefon: 0212 864 41 61-0212 864 38 61 

Web: http://lavinyamarmara.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön