25 / 04 / 2024

Lazzoni'den evlilik hazırlığı yapan çiftlere indirim!

Lazzoni'den evlilik hazırlığı yapan çiftlere indirim!

Lazzoni Mobilya, evlilik hazırlığındaki çiftler için, sadece bu yemek odasına özel olarak uyguladığı bir indirim kampanyası başlattı. Zıtlıkların birlikteliğinden yola çıkarak yatak odaları için son derece şık bir kombinasyon sunuyor...



 Lazzoni Mobilya, evlilik hazırlığındaki çiftler için, sadece bu yemek odasına özel olarak uyguladığı bir indirim kampanyası başlattı.

 Sade ve bir o kadar da şık bir çizgiye sahip Lazzoni yemek odası, abanoz rengi ahşap ile kahverengi deri malzemeyi buluşturuyor. Yemek odası takımı; özgün tasarımı ve ergonomik yapısı ile yemek saatlerini bir keyfe çevirdiği gibi, kaliteli malzemeleri ve işlevsel parçaları ile yemek odalarında kullanışlı alanlar yaratıyor.

 Altı adet sandalyesi ile şık bir takım oluşturan yemek masasına, yine sade çizgileri bulunan bir konsol eşlik ediyor. Güçlü bir forma sahip konsol, üç kapaklı rahat kullanımı, geniş iç hacmiyle de ideal bir depolama alanı oluşturuyor.

 Lazzoni Mobilya, evlenecek çiftlere destek olmak amacıyla, okurlarımıza özel bir kampanya uyguluyor. Konsol, yemek masası ve altı adet sandalyeden oluşan bu yemek odasını, toplamda 4.096 TL yerine 2.730 TL olarak satışa sunuyor. Sadece bu yemek odası için ve peşin ödemelerde geçerli olan ve kısa bir süre devam edecek bu kampanya yurt genelindeki tüm Lazzoni Mağazaları 'nda uygulanıyor.

 Yaz aylarında yepyeni bir hayat kurmaya hazırlanan, yeni evlenecek çiftlerin yanı sıra yemek odalarını değiştirmek isteyen ailelere de büyük fırsat sağlayan kampanya yurt genelinde büyük ilgi görüyor.

 Nisan ayı sonuna kadar geçerli fiyattır.


Lazzoni Mobilya, zıtlıkların birlikteliğinden yola çıkarak hazırladığı tasarımında, yatak odaları için son derece şık bir kombinasyon sunuyor.



Lazzoni tasarımcılarının zıtlıkların birlikteliğinden yola çıktığı yatak odasında; siyah ve beyaz, parlak ve mat, feminen ve maskülen, klasik ve modern birbirine anlamlı dokunuşlarda bulunuyor. Zıtlıkların hayatın dengesini oluşturması gibi, tasarımdaki bu unsurlar da bir araya gelerek ying ve yang gibi birbirini tamamlıyor.

 Yatak odası standartlarını yeniden tanımlayan bu çalışmada sürprizler de yer alıyor. Siyaha parlaklık, beyaza derinin matlığı verilerek, bu iki karaktere doğadakinin aksine roller biçiliyor. Normalde yumuşak bir malzeme olan deri, piramit formuna giriyor. Siyah üzerine çalışılan şifonyer ve komodinler de şık ve ışıltılı salonlardan yatak odasına taşınmış oyuncular gibi duruyor. Roller yer değiştirirken, geçmiş bugüne, gün geceye dönüyor. Piramit Yatak, ismini, sıra dışı forma sahip deri yatak başlığından alıyor. Son derece estetik bir çizgisi bulunan bu tasarım, farklı modeldeki lake şifonyer ve komodinler ile kombinlenebiliyor.

 


Geri Dön