28 / 03 / 2024

Legrand seminerlerine devam ediyor!

Legrand seminerlerine devam ediyor!

Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, Nisan ve Mayıs aylarında alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı, ürün ve sistem çözümleri hakkında 17 ilde vereceği seminerler ile lansman ürünlerini tanıtacak.



Legrand, alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı ürün ve sistem çözümleri üzerine düzenleyeceği seminerlerde sektörün önde gelen isimlerini buluşturuyor. Legrand,  Nisan ve Mayıs aylarında 17 ilde gerçekleştireceği seminerlerine taahhüt firmaları, proje firmaları, toptancılar, perakendeciler, pano firmaları ve yatırımcıları konuk ediyor.

İzmir, Sakarya, Ankara, İstanbul, Çerkezköy (Tekirdağ), Konya, Bursa, Denizli, Marmaris, Trabzon, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve Adana’da düzenlenecek eğitim seminerleri, Bölge müdürlerinin açılış konuşmasının ardından Legrand Pazarlama Direktörlüğü’nden AG Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürünler Müdürü Cemgil Yelerçifçi ve AG Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürün Yöneticileri Gökhan Genç ile Orhan Bilici’nin seminer sunumları ile devam edecek.

Tüm şehirlerde saat 16:00’da başlayacak olan eğitim, 19:00’da konuklar ve Legrand yöneticileri ile birlikte yenilecek keyifli bir akşam yemeği ile son bulacak.



Geri Dön