20 / 04 / 2024

Lekule Kartal Konutları iletişim!

Lekule Kartal Konutları iletişim!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lekule Kartal Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 337 bin liradan başlangıç gösteren proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana geliyor.



İstanbul Kartal-Yakacık'ta Oflaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Lekule Konutları 'nın alanları minimum 81 metrekare, maksimum 132 metrekare olarak belirlendi.


Lekule Kartal Konutları iletişim için 444 28 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimleri 12 ay sonra yapılacak olan projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri yer alıyor.


Yüzde 10 ön satış indirimi yapılan Kartal Le Kule Evleri 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Oyun alanları, fitness center, kafeler, yüzme havuzu, güvenlik ve otopark gibi ortak kullanım alanlarından oluşan projede peşinatsız banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


Lekule Rezidans prosi;Kartal Sahile 5 dakika, Aydos Ormanı'na 5 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Real AVM 1 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika,  Marmaray   hattına 2 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Le Kule Kartal adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Oflaz İnşaat Lekule iletişim

Telefon: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön