26 / 04 / 2024

Levent Eyüpoğlu kimdir?

Levent Eyüpoğlu kimdir?

Turkmall CEO'su ve Kamer İnşaat'ın büyük ortaklarından biri olan Levent Eyüpoğlu kimdir? Levent Eyüpoğlu, Kamer İnşaat ile hangi projelere imza attı? İşte Levent Eyüpoğlu biyografisi....



Levent Eyüpoğlu kimdir?

1969 yılında Trabzon'da doğan Levent Eyüboğlu, Turkmall CEO'su ve Kamer İnşaat'ın büyük ortaklarından biri.


Levent Eyüpoğlu, Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği Fakültesi’nde tamamladı.

 

İş hayatına Wyeth İlaç’ta ürün grup müdürü olarak başlayan Eyüboğlu, gayrimenkul ve alışveriş merkezleri sektörüne 1994 yılında Çukurova Grubu ve Fransız ortaklarla kurulan TAP (Ticaret Alanları Pazarlama) A.Ş.’de  pazarlama müdürü olarak adım attı. 


Tepe Grubu’nun Colin Investment / Nagel ile birlikte geliştirdiği projelerden sorumlu geliştirme müdürü olarak Tepe Emlak Yatırım A.Ş.'de 4 yıl hizmet veren Eyüboğlu, 2004-2010 yılları arasında Multi Corporation’un Türkiye iştirakı olan Multi Turkmall’un İcra Kurulu Başkanı olarak görev almıştır.

 

Eyüboğlu, 2000 yılından beri Turkmall A.Ş.'nin İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görevini sürdürmektedir.




Kamer İnşaat'ın büyük ortağı Levent Eyüboğlu: Emek bitince herkes şapka çıkartacak!
Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Levent Eyüboğlu'nu ağırladı!




Geri Dön