25 / 04 / 2024

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor



İstanbul Bayrampaşa Forum AVM'de ve 27 Kasım'da  Ankara  Gordion AVM'de açılan mağazalar, Levi's 'ın Avrupa'da yürüttüğü perakende atılımı dahilinde gerçekleştirilen yatırımların bir parçası niteliğini taşıyor.
 
Levi Strauss Türkiye Perakende Direktörü Didem Şavluğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada:  "Markamızın global stratejisine uygun olarak, müşterilerimize harika bir alışveriş deneyimi yaşayabilecekleri mağazalar yaratma hedefiyle doğru lokasyonlarda, daha büyük metrekarelerde, genişleyen Levi's   ve aksesuar koleksiyonumuzu sunabileceğimiz mağazalar açmaya devam ediyoruz. İstanbul ve Ankara'da açılan mağazalarımız sayesinde Avrupa'daki en yeni Levi's  mağaza konseptlerine de Türkiye'de ilk defa geçiş yapmış olacağız" dedi.
 
Her iki mağazada da, Türkiye'de ilk defa uygulanacak tasarımlarda, duvarlardaki kırmızı tuğlaların açıkta bırakıldığı ve Levi's 'ın fonksiyonelliğe dayanan köklerinden esinlenen bir konsept hakim durumda. Uygulanan yeni tasarımda ürünleri daha fazla öne çıkaran, birbirinden farklı koleksiyonların rahatça seçilebileceği, sade, modüler bir raf ve askı sistemi kullanılmış. En geniş kesim ve model seçeneklerini sunabilecek ve sezgisel alışveriş deneyimi yaşatacak mağazalarda, Levi's  ürünlerinin simgeleşmiş materyallerinden; denim kumaş, metal ve deriden esinlenerek yaratılan öğeler dikkat çekiyor.

Didem Şavluğ ayrıca günümüz şartlarında şirketin yapmaya devam ettiği yatırımlar konusunda da görüşlerini bildirdi. "156 yıllık tarihi boyunca Levi's  markası zorlu zamanlardan her zaman daha güçlü bir şekilde çıkmayı başarmıştır. Avrupa'nın moda başkentlerinden biri olmaya aday İstanbul'da ve diğer şehirlerde, iş ortaklarımız olarak gördüğümüz bayilerimizle de birlikte markamıza yapmaya devam ettiğimiz yatırımlarımız devam etmekte; doğru konumlandırma stratejimiz sayesinde büyüme kaydedeceğimize inanıyorum. Levi Strauss & Co. çatısı altında sahip olduğumuz güçlü markalar ve sürdürdüğümüz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız rekabette daima bir adım önde olmamızı sağlamaktadır."
Markethaber.net


Geri Dön