24 / 04 / 2024

Levi\'s

Levi\'s

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Eroğlu Holding’in DNM şirketine ödül!

Strauss&Co, Eroğlu Holding’in DNM fabrikasını sınıfının en iyisi seçti. Levi’s’ın Red Tab Women serisi “Best in Class Mill” ödülünü aldı.

Levi's HighWay Outlet'te mağaza açacak!

Rahat ve klasik stiliyle marka tutkunlarının kendi kişiliklerini ifade etmelerine imkan tanıyan dünyaca ünlü Levi's yakında HighWay Outlet'te hizmete açılacak.

Levi's Türkiye'deki fabrikasını kapattı!

Levi's ve Dockers markaları ile üretim yapan dünya jean devi Levi Strauss, Türkiye'deki fabrikasını kapatıyor. Şirketten yapılan yazılı açıklamada Çorlu'daki üretim tesislerinin dün itibarı ile kapatıldığı bildirildi.

Levi’s Çorlu fabrikası kapandı!

Amerikan kot giyim markası Levi Strauss Çorlu’daki üretim tesislerindeki operasyonlarını dün itibariyle durdurduğunu açıkladı. Açıklamaya göre şirket 3 ay içinde yaklaşık 677 çalışanının görevini sonlandıracak...

Levi’s, Çorlu'daki fabrikasını kapattı!

Levi’s, Çorlu'daki fabrikasını kapattı. Levi Strauss'dan kritik bir açıklama geldi. Şirketten yapılan yazılı açıklamada Çorlu'daki üretim tesislerinin bugün itibari ile kapatıldığı açıklandı.Şirket Çorlu'daki fabrikayı 1986'da açmıştı.

Levi’s, Çorlu'daki fabrikasını kapattı!

Levi’s ve Dockers markaları ile üretim yapan dünya jean devi Levi Strauss'dan kritik bir kararla Çorlu'daki üretim tesislerinin kapattı. 677 kişi kademeli olarak işten çıkarılacak.

Levi’s Türkiye pazarından çıkıyor mu?

Türkiye’de kot denilince ilk akla gelen markalardan olan Levi’s Türkiye’den ayrılıyor mu? Birçok çalışanıyla yollarını ayıran Levi’s’ın, Türkiye pazarından çıkıp fabrika dahil tüm operasyonu bir distribütöre devretmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

Baumit Nanopor Photokat dış cephelerde uzun süre temizlik sağlıyor!

Baumit tarafından geliştirilen yeni fotokatalizli Nanapor Photokat sayesinde ışığın etkisi kullanılarak ve fotokataliz özelliğinin kazandırdığı etkin kendi kendini temizleme işlevi ile uzun süre temiz kalan dış cepheler elde edilebiliyor.

Levi's Akbatı'da mağaza açtı!

Levi's Avrupa'da sayılı Türkiye'de ise tek yeni konsept mağazasını Akbatı AVM'de açtı. Açık renk mobilyalar ve butik mankenlerle yapılan dekorasyonu ile Levi's markasının ince işçiliği ve Levi's koleksiyonunun geniş yelpazesi vurgulanıyor...

Levi 's İstinye Park 'ta yeni konseptini sunuyor!

Farklı bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyen Levi"s ® tutkunlarının en yeni durağı Levi"s ®"ın İstinye Park mağazası olacak. 230 m2 alan üzerinde kurulu olan mağaza, 11 Aralık günü yepyeni bir yüzle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Levi's'in 26 ülkede 450'den fazla mağazası var!

Levi's, Jean'de beden ölçüsü yerine beden şekli dikkate alınarak hazırlanan Curve ID koleksiyonunu sundu

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de mağaza açtı

Levi's, Forum İstanbul ve Ankara Gordion AVM'de açılan iki büyük ve yeni konseptli mağaza ile Türkiye'deki satış noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor

Levi\'s Haberi

Levi\'s

İstanbul Bayrampaşa Forum AVM'de ve 27 Kasım'da Ankara Gordion AVM'de açılan mağazalar, Levi's 'ın Avrupa'da yürüttüğü perakende atılımı dahilinde gerçekleştirilen yatırımların bir parçası niteliğini taşıyor.
 
Levi Strauss Türkiye Perakende Direktörü Didem Şavluğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada:  "Markamızın global stratejisine uygun olarak, müşterilerimize harika bir alışveriş deneyimi yaşayabilecekleri mağazalar yaratma hedefiyle doğru lokasyonlarda, daha büyük metrekarelerde, genişleyen Levi's   ve aksesuar koleksiyonumuzu sunabileceğimiz mağazalar açmaya devam ediyoruz. İstanbul ve Ankara'da açılan mağazalarımız sayesinde Avrupa'daki en yeni Levi's  mağaza konseptlerine de Türkiye'de ilk defa geçiş yapmış olacağız" dedi.
 
Her iki mağazada da, Türkiye'de ilk defa uygulanacak tasarımlarda, duvarlardaki kırmızı tuğlaların açıkta bırakıldığı ve Levi's 'ın fonksiyonelliğe dayanan köklerinden esinlenen bir konsept hakim durumda. Uygulanan yeni tasarımda ürünleri daha fazla öne çıkaran, birbirinden farklı koleksiyonların...