26 / 04 / 2024

LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore'de 38 katlı apartmana çarptı!

LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore'de 38 katlı apartmana çarptı!

Elektronik devi LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore’nin başkenti Seul’da 38 katlı bir apartmana çarpması sonucu İki pilot hayatını kaybetti. I-Park binasının, Seul’deki en pahalı apartmanlardan biri olduğu belirtildi...



Elektronik devi LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore’nin başkenti Seul’da 38 katlı bir apartmana çarpması sonucu İki pilot hayatını kaybetti.


SEUL-Güney Koreli elektronik devi LG Electronics’e ait olduğu belirtilen helikopter, yakınlardaki bir piste doğru giderken pervanesi yanından geçmekte olduğu apartmana çarparak yere çakıldı.

 

Yetkililerin verdiği bilgiye göre; Pervanenin çarptığı apartmanda ölen ya da yaralanan olmazken, kazada 57 yaşındaki kaptan pilot Park In-kyu'nun olay yerinde, 36 yaşındaki yardımcı pilotun ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği kaydedildi.

 


Helikopterin çarptığı I-Park binasının, Seul’deki en pahalı apartmanlardan biri olduğu belirtildi ve Seul'ün bu sabah sisli olduğuna dikkati çekilirken, sisin kazada rolü olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.


Dünya Gazetesi 


Geri Dön