19 / 04 / 2024

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.



İstanbul Anadolu yakasının en değerli lokasyonu olan Göztepe E-5 üstünde yer alan ve üçer bloktan iki etap olarak inşa edilen Business İstanbul, iş çevreleri ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği ofis projelerinin başında geliyor. Altı bloktan oluşan projenin 1. ada etabı tamamlandı ve ilk üç blok satışlarının %95’i gerçekleştirildi. Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul’da yer alacak firmalar arasına katılan yeni isim ise Lila Kağıt oldu.


Lila Kağıt’ın Business İstanbul’da iki katı kapsayan yeni merkez ofisi 2.800 metrekare alana sahip. Projeden üç kat satın alan Lila Kağıt, diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirmeyi planlıyor. Business İstanbul’un firmalara özel avantajlar sağlayan yenilikçi bir ofis projesi olduğuna değinen Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, projenin başlangıç aşamasından itibaren yatırımcısına kazandıran ofis projelerinin başında geldiğini belirtti. Akdemir, Türkiye’nin aile şirketlerinin önde gelen firmalarından Lila Kağıt’ın Business İstanbul’u tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduklarını söyledi. 


Büyüyen firmaya çevreci yeni merkez ofis

Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, 150 bin ton üretim kapasitesiyle Lila Kağıt’ın sadece Türkiye’de değil, Doğu Avrupa, Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika ülkelerinde de tek kampüs altında en büyük kağıt üretim tesisiyle faaliyet gösterdiğini ifade ederek, “Lila Kağıt olarak bugün 63 ülkeye ihracat yapıyoruz ve yeni yatırımlarımızla da büyümeye devam ediyoruz. Business İstanbul, her geçen gün büyüyen şirketimiz için aradığımız niteliklere uygun standartlarda bir ofis projesi. Ulaşım kolaylığı, teknolojik altyapı donanımı, mimari ve tasarım özellikleri ve özellikle çevreye bu kadar önem veren bir kurum olarak Leed Platinium sertifikalı bir proje olması Business İstanbul’u tercih etmemizde etkili oldu” dedi.


http://www.businessistanbul.com/



Geri Dön